Over ons

Touw

Een stukje geschiedenis

Drukkerij Patria bestaat ruim 110 jaar. In 1909 besloot de militaire belangenorganisatie ‘Ons Belang, Vereeniging van actief-dienende onderofficieren behoorende tot de Nederlandsche Landmacht’ een eigen drukkerij te starten: Patria, de Latijnse vertaling van ‘vaderland’. Vooral bedoeld voor het drukken van het verenigingsorgaan en andere militaire drukwerken. Na de eerste vestiging aan de Amersfoortse Scherbierstraat groeide de drukkerij gestaag en verhuisde zij diverse keren naar grotere locaties. Rode draad is steeds geweest het goed luisteren naar de klant, flexibel en persoonlijk zijn en continu innoveren. Sinds 1989 is drukkerij Patria een familiebedrijf, met de Jolanda en Marco van der Werve aan het roer. Een krachtige mix van gedegen kennis van drukwerk en communicatie, loyale medewerkers en trouwe klanten. Dat wekt vertrouwen!

Patria Geschiedenis

Één aanspreekpunt voor al uw media gerelateerde zaken

Als familiebedrijf werken wij al generaties lang vanuit een persoonlijke benadering en een duurzame relatie met onze klanten. Kennis van drukwerk, communicatie en creativiteit zitten in onze genen. De huidige eigenaren zijn broer Marco van der Werve en zus Jolanda van der Werve.

Marco van der Werve

Marco leerde het vak van zijn vader en houdt zich vooral bezig met bestaande en nieuwe relaties. Hij denkt mee van concept en creatie tot en met het eindproduct.

Jolanda van der Werve

Jolanda is verantwoordelijk voor het financieel reilen en zeilen van de onderneming. Binnen de organisatie is zij operationeel de drijvende kracht.

Ontzorgen. Dat doen wij