Cases

Patria Cases

TVVL

TVVL verbindt mensen uit verschillende disciplines en op uiteenlopende niveaus in haar communities. TVVL biedt daarmee een platform voor technische kennis. Een ‘denktank’ waar verschillende disciplines samenkomen om kennis te delen, te ontwikkelen en over te dragen. Dit doen we onder andere door hoogwaardige kennis aan te bieden in cursussen, workshops en trainingen voor de technische installatiebranche en aanliggende sectoren, de (online) kennisbank en TVVL-Magazine. Daarnaast organiseert TVVL toonaangevende en inspirerende evenementen (regio)bijeenkomsten en symposia.

Bekijk Case
TVVL

Bouwfonds Investment Management

Bouwfonds Investment Management is de real asset investment manager van de Rabo Vastgoedgroep. Zij bieden onderscheidende beleggingsproducten voor institutionele en particuliere beleggers in specifieke sectoren binnen vastgoed, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen.

Bekijk Case
Bouwfonds Investment Management

ElpromaVending

ElpromaVending is een Nederlandse producent van koffie-, espresso- en soepmachines. Ze zijn ontworpen voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de mogelijkheden van automaten waarbij flexibiliteit en betrouwbaarheid voorop staat.

Bekijk Case
ElpromaVending

Booking.com

Booking.com is een internationale website waarop burgers een accommodatie voor vakantie of reis kunnen boeken.

Bekijk Case
Booking.com

Ontzorgen. Dat doen wij