Cases

Patria Cases

TVVL

TVVL verbindt mensen uit verschillende disciplines en op uiteenlopende niveaus in haar communities. TVVL biedt daarmee een platform voor technische kennis. Een ‘denktank’ waar verschillende disciplines samenkomen om kennis te delen, te ontwikkelen en over te dragen. Dit doen we onder andere door hoogwaardige kennis aan te bieden in cursussen, workshops en trainingen voor de technische installatiebranche en aanliggende sectoren, de (online) kennisbank en TVVL-Magazine. Daarnaast organiseert TVVL toonaangevende en inspirerende evenementen (regio)bijeenkomsten en symposia.

Bekijk Case
TVVL

De Vrije Uitgevers

De Vrije Uitgevers ondersteunt en adviseert kleine en middelgrote uitgeverijen bij de marketing van een boek. Opgericht in 2004 en is een gevestigd kennishuis dat uitgevers faciliteert met informatie en diensten. Met deze hulp spelen uitgevers nog beter in op nieuwe ontwikkelingen binnen het vak en anticiperen ze op veranderende behoeften onder het lezerspubliek.

Bekijk Case

ElpromaVending

ElpromaVending is een Nederlandse producent van koffie-, espresso- en soepmachines. Ze zijn ontworpen voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de mogelijkheden van automaten waarbij flexibiliteit en betrouwbaarheid voorop staat.

Bekijk Case
ElpromaVending

Booking.com

Booking.com is een internationale website waarop burgers een accommodatie voor vakantie of reis kunnen boeken.

Bekijk Case
Booking.com

Ontzorgen. Dat doen wij