De Vrije Uitgevers

De Vrije Uitgevers ondersteunt en adviseert kleine en middelgrote uitgeverijen bij de marketing van een boek.
Opgericht in 2004 en is een gevestigd kennishuis dat uitgevers faciliteert met informatie en diensten. Met deze hulp spelen uitgevers nog beter in op nieuwe ontwikkelingen binnen het vak en anticiperen ze op veranderende behoeften onder het lezerspubliek.

Op het gebied van drukwerk is Patria al jaren de vaste partner van De Vrije Uitgevers. Hierbij adviseren wij de bij De Vrije Uitgevers aangesloten leden en begeleiden wij het gehele drukwerktraject.

  • Advies aan uitgevers bij het drukken van een boek
  • Productiebegeleiding bij het drukken van een boek

Onze Werkwijze Als familiebedrijf werken wij al generaties lang vanuit een persoonlijke benadering en een duurzame relatie met onze klanten. Kennis van drukwerk, communicatie en creativiteit zitten in onze genen. De huidige eigenaren zijn broer Marco van der Werve en zus Jolanda van der Werve.


Bekijk ook deze case

Wij werken aan projecten voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Allemaal met hun eigen verhaal. Wij werken met passie aan onze opdrachten, wat terug te zien is in ons werk.

TVVL

TVVL

TVVL verbindt mensen uit verschillende disciplines en op uiteenlopende niveaus in haar communities. TVVL biedt daarmee een platform voor technische kennis. Een ‘denktank’ waar verschillende disciplines samenkomen om kennis te delen, te ontwikkelen en over te dragen. Dit doen we onder andere door hoogwaardige kennis aan te bieden in cursussen, workshops en trainingen voor de […]

Ontzorgen. Dat doen wij