De Vrije Uitgevers

De Vrije Uitgevers ondersteunt en adviseert kleine en middelgrote uitgeverijen bij de marketing van een boek.
Opgericht in 2004 en is een gevestigd kennishuis dat uitgevers faciliteert met informatie en diensten. Met deze hulp spelen uitgevers nog beter in op nieuwe ontwikkelingen binnen het vak en anticiperen ze op veranderende behoeften onder het lezerspubliek.

Op het gebied van drukwerk is Patria al jaren de vaste partner van De Vrije Uitgevers. Hierbij adviseren wij de bij De Vrije Uitgevers aangesloten leden en begeleiden wij het gehele drukwerktraject.

  • Advies aan uitgevers bij het drukken van een boek
  • Productiebegeleiding bij het drukken van een boek

Onze Werkwijze Als familiebedrijf werken wij al generaties lang vanuit een persoonlijke benadering en een duurzame relatie met onze klanten. Kennis van drukwerk, communicatie en creativiteit zitten in onze genen. De huidige eigenaren zijn broer Marco van der Werve en zus Jolanda van der Werve.


Bekijk ook deze case

Wij werken aan projecten voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Allemaal met hun eigen verhaal. Wij werken met passie aan onze opdrachten, wat terug te zien is in ons werk.

Booking.com

Booking.com

Booking.com is een internationale website waarop burgers een accommodatie voor vakantie of reis kunnen boeken. Ontwikkeling en beheer webportal, waarbij alle kantoren wereldwijd in hun eigen webomgeving hun drukwerk kunnen opmaken en bestellen. Huisstijldrukwerk Specials

Ontzorgen. Dat doen wij