TVVL

TVVL verbindt mensen uit verschillende disciplines en op uiteenlopende niveaus in haar communities. TVVL biedt daarmee een platform voor technische kennis. Een ‘denktank’ waar verschillende disciplines samenkomen om kennis te delen, te ontwikkelen en over te dragen. Dit doen we onder andere door hoogwaardige kennis aan te bieden in cursussen, workshops en trainingen voor de technische installatiebranche en aanliggende sectoren, de (online) kennisbank en TVVL-Magazine. Daarnaast organiseert TVVL toonaangevende en inspirerende evenementen (regio)bijeenkomsten en symposia.

  • Ontwikkeling nieuwe huisstijl
  • Productie huisstijlitems
  • Opmaak en productie cursusgids
TVVL

Bekijk ook deze case

Wij werken aan projecten voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Allemaal met hun eigen verhaal. Wij werken met passie aan onze opdrachten, wat terug te zien is in ons werk.

Booking.com

Booking.com

Booking.com is een internationale website waarop burgers een accommodatie voor vakantie of reis kunnen boeken. Ontwikkeling en beheer webportal, waarbij alle kantoren wereldwijd in hun eigen webomgeving hun drukwerk kunnen opmaken en bestellen. Huisstijldrukwerk Specials

Ontzorgen. Dat doen wij