Bouwfonds Investment Management

Bouwfonds Investment Management is de real asset investment manager van de Rabo Vastgoedgroep. Zij bieden onderscheidende beleggingsproducten voor institutionele en particuliere beleggers in specifieke sectoren binnen vastgoed, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen.

  • Opmaak en productie halfjaar en jaarverslagen voor verschillende fondsen
  • Productie huisstijlitems
Bouwfonds Investment Management

Onze Werkwijze Als familiebedrijf werken wij al generaties lang vanuit een persoonlijke benadering en een duurzame relatie met onze klanten. Kennis van drukwerk, communicatie en creativiteit zitten in onze genen. De huidige eigenaren zijn broer Marco van der Werve en zus Jolanda van der Werve.


Bekijk ook deze case

Wij werken aan projecten voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Allemaal met hun eigen verhaal. Wij werken met passie aan onze opdrachten, wat terug te zien is in ons werk.

Booking.com

Booking.com

Booking.com is een internationale website waarop burgers een accommodatie voor vakantie of reis kunnen boeken. Ontwikkeling en beheer webportal, waarbij alle kantoren wereldwijd in hun eigen webomgeving hun drukwerk kunnen opmaken en bestellen. Huisstijldrukwerk Specials

Ontzorgen. Dat doen wij